• Home
  • /
  • Ha råd med motorsport – spara pengar på elen

Ha råd med motorsport – spara pengar på elen

Nu för tiden äter elräkningen upp en allt större del av folks ekonomi. Är du en av alla som har svårt att få ekonomin att gå ihop på grund av elräkningen och som kanske dessutom har fått lägga din hobby motorsporten på hyllan? I så fall får du värdefulla tips här nedan på hur du kan göra för att spara pengar på elen både nu och i framtiden. Till exempel kan du gå in på https://tibber.com/se/ för att bli kund.

Håll förbrukningen nere

Den viktigaste faktorn för att kunna spara pengar på elen är att hålla förbrukningen nere. Det gäller oavsett om du har fast eller rörligt elpris. Ta för vana att dra ut laddaren ur ditt wifi-nätverk på kvällarna innan du går och lägger dig. Kom ihåg att släcka överallt där du inte är och dra ner elementen så att det “bara” är 18 grader inne. Det behöver inte vara runt 20-22 grader inne för att trivas, man kan alltid ta på en tröja extra. Såna små förändringar gör mycket för prislappen.

Byt elbolag via https://tibber.com/se/

Har du rörligt elpris? Då har du goda chanser att byta elbolag till ett billigare och bättre. Byt till Tibber. Då får du ett modernt och billigt elavtal. På deras hemsida https://tibber.com/se/ kan du ansöka om att få bli kund. Där kan du även läsa mer om hur det fungerar att ha elavtal hos dem. Med hjälp av deras app får du bättre koll på din förbrukning.

Byt huvudsäkring

Något som många inte tänker på är vilken huvudsäkring de har. Har du en för stor säkring är risken att du betalar många hundralappar extra i månaden – helt i onödan, därför ju högre huvudsäkring, desto högre abonnemangspris. Ta kontakt med EON för att ta reda på din förbrukning i förhållande till din säkring. De kan hjälpa dig med bytet.

business-corner